Salmon Box – це абсолютно новий формат доставки японських страв у місті Києві.

Унікальним формат роблять:

- Відбірний атлантичний лосось, який є основою кожної страви Salmon Box;
- Міні та максі бокси, які змінять звичне уявлення про суші-сети, адже їх розмір вражає, а до складу входять лише найкращі роли, суші та сашимі.

Чому лише лосось?

Тому що атлантичний лосось/сьомга/salmo salar – це надзвичайно корисна риба, яка припала до смаку багатьом українцям.

У приготуванні усіх страв ми використовуємо виключно відбірний лосось вагою 8-9 кг. Його привозять до нас з Норвегії, де він вирощується на спеціальних фермах в умовах близьких до диких. Крім того, наш лосось ніколи не заморожувався, а тому має дуже ніжний смак.

Та й не слід забувати про надзвичайну користь цієї риби. Атлантичний лосось – це джерело поліненасичених жирних кислот: Омега-3 та Омега-6, а ще білків, вітамінів групи В, А, D, йоду, фосфору, кальцію, магнію тощо. Саме тому лосось відповідає головному правилу справжньої японської кухні – їжа повинна бути здоровою.

Дійсно великі порції

Ми можемо похизуватись дійсно великими порціями ролів (роли від 300 г) та сетів (бокси від 0,5 до 1,2 кг). Кожен рол має збалансований смак риби, рису та інших інгредієнтів. Ми вважаємо, що запорука успіху – не економити на сировині. Гармонійні пропорції та значна порція риби в кожному ролі Salmon Box (80-100 г) роблять їх смак незабутнім.

Справедливі ціни

Завдяки прямим поставкам відбірних інгредієнтів: лосося, рису та крем-сиру ми можемо запропонувати вам справедливу вартість страв. Крім того, меню Salmon Box гнучке та складено таким чином, щоб кожен міг замовити недорогий бокс на маленьку компанію або подорожче – для вечірки чи корпоративу. При цьому вміст кожного боксу задовольнить найрізноманітніші смаки.

Контроль якості на всіх етапах

Ми знаємо, на скільки важливо для вас, щоб привезені кур’єром страви не відрізнялись від фото на сайті. Команда Salmon Box робить все можливе, щоб ви не розчарувались та отримали свіжі та візуально красиві роли та суші. На нашій кухні працює професійна команда кухарів-сушистів з багаторічним досвідом роботи у відомих суші-барах столиці. Кожне замовлення проходить ретельну перевірку на відповідність стандартам страв перед тим, як опинитись на вашому столі. Саме тому ви можете бути впевнені в якості наших страв. Як кажуть, краще один раз спробувати, ніж сто разів почути. Тому з нетерпінням чекаємо ваших замовлень щодня с 10:00 до 21:30.